Вратарят на Сътън хапна пай по време на мача, разследват го за залози

OFFNews 21 февруари 2017 в 09:12 3743 1

Вратарят на Сътън Юнайтед отново открадна шоуто. Пухкавият Уейн Шоу беше заловен да хапва пай при загубата 0:2 от Арсенал в историческия за клуба му  мач за Купата на Англия. За резервата вече разказахме подробно.

Проблемът е, че Футболната асоциация може да започне разследване срещу него. Причината  - залози. Букмейкъри пуснаха коефициент 1 към 8, че Уейн няма да издържи и ще хапне нещо по време на срещата. От Сътън вече разказаха подробно как загряват за мачовете с бургери, чипс, дори бирички.

"Не съм го направил нарочно. Ние, футболистите, бяхме категорично предупредени, че нямаме право на залози за срещата", обясни резервният вратар, "Просто не  бях ял целия ден покрай шумотевицата около Арсенал. Всички резерви бяха влезли в игра, а аз седях гладен на скамейката.

Влязох в съблекалнята, където имаше приготвени пайове и взех един. Беше с месо и картофи", разказа ветеранът.

Той обаче призна, че е е знаел за подобни залози. "Казаха ми мои приятели и феновете ни. Дали са се възползвали? Да, някои от приятелите и феновете казаха как са сложили пари, че ще хапна", завърши Уейн, който освен вратар е и треньор, пазач, чистач и какво ли още не.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!