Братът на купувача на царските конюшни крил прострелян престъпник от Цветанов

OFFNews 15 септември 2016 в 19:19 11359 7

Цветан Цветанов.

Лицето Янко Иванов, той всъщност е реалният купувач на "царските конюшни", поинтересувайте се внимателно за този човек. Той е бил в КТБ, неговият брат е в сферата на здравеопазването във Варна, в болниците, в Медицинския университет, директор, разбира се, заяви пред bTV заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Нека да си припомним 2010 година, когато имаше едно простреляно лице, което беше криминално проявено - Юрката, поне така по псевдоним си го спомням. И тогава всъщност Юрката беше укрит (в лечебно заведение; укрит от брата на Янко Иванов - б.р.), без да бъде уведомен директорът на полицията или структурите на сферата на сигурността, за да може действително да се разследва защо се е стигнало до този мотив да има тази стрелба в Слънчев бряг. И тогава знаете ли каква беше атаката от страна на ДСБ, и тогава пак обвиниха, че има нещо политическо, не, няма нищо политическо, каза Цветанов.

Ако се върнем една година назад, ще видите, че Янко Иванов беше замесен в едни скандали, които много бързо приключиха, свързани с купуването на скъпа медицинска апаратура, твърди още бившият вътрешен министър.

За царските конюшни, когато се разрази скандалът, ние разбрахме от медиите за него, а реформаторите явно са знаели преди това - съдейки по начина, по който реагираха и защитата, която направиха.  Защото нека да припомним, че има становище на Министерство на земеделието, което е отрицателно; на Регионалното министерство, което също казва, че има съдебен спор. И в общи линии областният управител е този, който е взел своето решение на база тези становища. Но тук си задаваме въпроса защо е поискано второ становище от Министерство на земеделието? Никой не говори по тази тема, каза Цветанов.

Аз само си задавам въпрос – защо е искано второ становище, при положение, че е получено първото? Значи някой е искал може би да окаже натиск или нещо, което би могло да промени това становище, твърди заместник-председателят на ГЕРБ.

За кмета на Перущица бих посъветвал представителите на Реформаторския блок да разговарят с Методи Андреев. Методи Андреев е от Перущица. Той дори вчера направи няколко разговора с представители от Реформаторския блок и им препоръча просто да не го защитават. Защото местните хора, и той като човек от този регион, знаят за какво става въпрос, поне от това, което се говори между хората. А компетентните органи – това са прокуратура и съдът, който ще прецени дали някой е виновен или не. Затова не искам да влизам в тази тема, каза още Цветан Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

7

Лопе де Вега

16.09 2016 в 14:08

Ми той затова носи гордия прякор Цецерон! Титан на мисълта и почти баща на българската демокрация. Вдъхновител и организатор на цецомобилизма. Най-обичаният зет - с шест апартамента, подарък от тъщата.

Поздрав!

12530

6

синя сова

15.09 2016 в 23:27

Гледах го това интервю на цветанов пред цв.ризова,сега му чета изреченията и за кой ли път установявам,че нищо не му се разбира.Много думи и никакъв смисъл.По зле е от бойко.С малко повече упоритост,човек може да разбере едно основно нещо в пълноводната цветанова мисъл-това,че той не върши нищо лошо,но тези лошите от ДСБ само го набеждават!Ама,че са гадни всички.Ето например кметът на Перущица-Говори се нещо между хората и прокуратурата спешно се самосезирала,полицията веднага го арестувала...Браво на гербарите,ще вземат да влезнат в историята за успешна борба с корупцията и престъпността!

11480

4

Plagiat

15.09 2016 в 20:19

Извън материала:
Като чета заглавието, а и други заглавия, с умиление си спомням "доброто старо блъсково време". Само накрая липсва ", май"
Редактор е ненужна професия вече, май.
Цветанов трябва да е бил Сянката тогава, щом прострелва престъпници под път и над път. Ама те му ги крият.
"Братът на купувача на царските конюшни крил от Цветанов прострелян престъпник" Така е по-малко объркващо, май.
15-ти септември е, все пак.

11959

3

Nick F

15.09 2016 в 20:06

Цветанов е лъжец и демагог -http://www.dnes.bg//obshtestvo/2010/09/20/slujiteli-braniat-bolnichen-shef-uvolnen-po-zaryka-na-borisov.99283

Ако братът на Янко Иванов е укривал престъпник е ли осъден или не ? Ако не е осъден тогава какъв е проблемът ? А каква е връзкаат на действията на единия брат с тези на другия ? Или по комунистически за един човек е отговорен целия му род.

20374

2

Стринка Минка

15.09 2016 в 20:02

Ma не ни занимавайте с глупости бе Цецоуу.
Да сте го тикнали в затвора.
Таман и Радан нямаше да стене сега като нещипана мома.

12530

1

синя сова

15.09 2016 в 19:42

"Компетентните органи ще вземат отношение..."А кои са тези компетентните органи?Цацаратурата ,която служи повече за замитане на гафовете на престъпниците от герб ,под килимчето...Съдът,корумпиран и подкупен!Не ми се ще да включвам всички съдии в отбора на корумпираните...,но отказът от реформи в правосъдието създава тази невъзможна обстановка за почтена и честна работа на съдиите там!ДСБ го нападнали тогава жестоко и цв.цв.се оплаква от тях пред цветанка ризова.Но освен неговата гледна точка,има и друга,може би те са били прави!Цветанов не обясни каква е била ситуацията тогава!Може би са били прави тогава ДСБ.
 
X

Да помогнем на украинските деца!