Цацаров проверява депутат, заградил улица, за да си направи барбекю

ОFFNews 23 януари 2017 в 17:05 6619 6

Главният прокурор Сотир Цацаров се самосезира след репортаж за затворена общинска улица от депутата от Реформаторски блок Борислав Миланов. Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Цацаров е възложил на Софийска градска прокуратура да извърши проверка по случая.

Депутатът преградил общински път, за да изгради барбекю в двора си, като в същото време спрял достъпа на негова съседка до имота ѝ в столичния квартал Симеоново, съобщи bTV.

По думите на потърпевшата Стайка Авджиева тя няма достъп по имота си от 2012 г., когато депутатът е обединил имота със съседния, построил е къща, а земята й е станала двор на неговия имот. 

Депутатът твърди, че е поставил вратата, за да се охранява имотът му по-добре, а като тя се отвори, улицата си съществува. По думите му той е дал ключ от вратата на съседите си и нищо не им пречи да стигат до имота си.

Според Стайка Авджиева обаче с този ключ вратата не може да се отключи.

По случая проверка е извършена и от Столичната община. Проверката установява, че върху мястото, на което по план трябва да има улица, депутатът е построил беседка с барбекю. 

Началникът на отдел "Контрол по строителството" в район "Витоша" Невена Захариева уточни, че в техническия архив няма одобрени строителни книжа за обекта, като подчерта, че преграждането на общински път е незаконно. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26179

6

ELPIDA

23.01 2017 в 21:55

Victimized,разбира се, че сте прав, но реших да го ударя на шега, защото българинът е уморен от факта,че където бръкне вони на леш.
Нали се сещате, че ако прокурорчето не е трайко послушков,винаги ще се намери някой, който да го метне на корупционното барбекю и да го изпече до въглен, че да поддържа жаравата...срещу нови герои, готови за подвизи.
Това е.

25665

5

Victimized

23.01 2017 в 19:24

"Въййй, добре, че въпросният дупетат не е видял апетитиното гуци-гуци на снимката,щото моментално ше го метне на барбекюто..."

Не е сигурно дали не е консумирал там средно дебелия от тримата дебели, те така се решават делата в България, на маса и с наддавания.....

25665

4

Victimized

23.01 2017 в 19:19

Значи жената от няколко години се опитва да си върне собствеността и то след съдебно решение, но институциите блеят. И от зор звъни на медиите,те пък на късмет не са получавали пари за реклама от въпросния и я отразили, и хоп ЦаЦа се самосезирал.
Извода е, че ако не стане публично достояние няма начин да се случи нещо...
Трябва ли всеки българин да носи устройства, камери, да ходи по телевизиите да се моли, за да може правоохранителните органи да си вършат работата ???
И тези дето най-много реват за тая реформа, очевидно са най-нереформираните.... ЕЙ, когато хората им падне пердето и почнат сами да си решават проблемите, ще се молите да ви приберат на сигурно, долни мърши ненаядени.....

26179

3

ELPIDA

23.01 2017 в 18:34

Въййй, добре, че въпросният дупетат не е видял апетитиното гуци-гуци на снимката,щото моментално ше го метне на барбекюто...

20699

2

Новак

23.01 2017 в 17:53

Седерунгелите видяха малко власт и грабнаха телефоните. И това е един от заместниците на Божо трика. Как ли е самия Трик? И тоя говори от сутрин до вечер, къде що види микрофон, за "правова държава", "съдебна реформа" и всички други баналности.
Някои навици просто не се променят. Този престъпник е свикнал всичко да решава така - тука ще се обади, на тоя-оня ще бутне нещо. Тези мърши все намират някакъв начин.
Сигурен съм, че рано или късно, по един или друг начин, този мазник ще си плати, но няма да върне здравето и времето на хората, които е изтормозил.
Е, Държава ще имаме тогава когато този , и подобните му, са в затвора, а не в парламента. Но това няма да стане с Тиква, Трик, Пудел, урунгел и псевдо-патриот начело.
 
X

Да помогнем на украинските деца!