Шефът на Икономическа полиция-Бургас прибра 2,2 млн. от 6/49

OFFNews 14 декември 2011 в 21:57 2769 0

Шефът на Икономическа полиция-Бургас Никола Стефанов уцели джакпота от играта 6/49 и прибра 2,2, млн. лева. За придобивката си се похвали самият той пред „24 часа“.

„В 8:30 ч. на Никулден седнах в кабинета си и отворих вестника. Когато видях печелившите числа, не можах да повярвам“, разказва Стефанов.

„Играя с тези числа редовно от 25 г., но досега съм печелил само една четворка на 8 март 1988 г. ", пояснява публично разкрилият се тотомилионер.

Директорът на Икономическата полиция все още не е разпределил парите, но казва, че част от тях със сигурност ще отидат за образованието на двамата му синове.

„Едно обаче е сигурно - не смятам с нищо да променям начина си на живот и най-вече работата си. Харесвам много това, с което се занимавам, както и колектива“, категоричен е Стефанов.

„От 20 г. съм в тази система и всичко хубаво в живота ми е свързано с нея", допълва той. Както всяка седмица, Стефанов пуснал 7-те си избрани числа за тиража на 4 декември. Въпреки че тегленето беше в неделя, той не успял да го гледа, защото бил извънредно на работа.

„Работехме по извънреден случай - с английския колекционер на яйца от защитени птици. Акцията продължи и в понеделник“, пояснява бургазлията, след което допълва, че намерил време да погледне числата чак на 6 декември.

Веднага, щом видял любимите си числа, Стефанов се възползвал от оперативката, за да се похвали на колегите си. Те решили, че се шегува, но той започнал да ги черпи и в последствие всички разбрали, че е напълно сериозен.

Заради новопридобитата сума Стефанов е получил отпуск, защото шефовете му решили, че има нужда от време да се успокои и да си оправи финансовите дела. Освен със спечеления джакпот, Стефанов е известен сред приятелите и познатите си и с това, че е съученик на Сергей Станишев от софийския Техникум по полиграфия "Юлиус Фучик" . Двамата заедно учели фотография.

В момента полицаят живее със семейството си в тристаен апартамент и кара над 10-годишен „Роувър“, поясняват от „24 часа“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!