Започна кампания за порно филм в космоса

ОFFNews 11 юни 2015 в 21:24 25947 6

Снимка Pornhub

Двамата актьори - Ева Ловия и Джони Симс, които ще снимат порно в космоса

Един от най-големите порно сайтове в света - Порнхъб, започна публична кампания по набиране на средства за първия в света порно филм в открития космос.

Провъзгласявайки мисията си за "изсексдователска" (sexploration), компанията твърди, че ще се нареди до хора от ранга на Нийл Армстронг и Юрий Гагарин. За целта обаче ще са нужни 3,4 милиона долара.

"Има много елементи от живота на възрастните в космоса, които се нуждаят от внимателно обмисляне и изследване... особено секса", пишат от Порнхъб, като обещават, че ще следят отблизо развитието на ключовия компомент от човешкия живот в орбитата.

Двамата актьори, които искат да излетят в космоса, са Ева Ловия и Джони Симс. Те ще получат 6-месечно обучение, преди да тръгнат на мисията си.

Ева Ловия и Джони Симс.

Сайтът предлага различни награди за благодетелите си спрямо това колко пари са дали на каузата. Дарилите най-много, ще имат възможност да се включат в написването на сценария и да предложат какви пози да заемат двамата актьори по време на снимките.

Най-скъпата награда пък ще е за човека, дарил 150 000 долара, той ще получи един от двата космически костюма, които ще бъдат носени от "секстронавтите", заедно с бельото им.

Желаната сума от 3,4 милиона долара може и да изглежда висока, но със своите 18,3 милиарда посещения миналата година Порнхъб може и да събере необходимите пари от посетителите си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови