Харингтън: Завръщането на Джон бе разочарование

Новият сезон ще излезе през лятото, не април

ОFFNews 23 август 2016 в 18:27 12684 1

Кит Харингтън като Джон Сняг.

Кит Харингтън, актьорът, който играе Джон Сняг в "Игра на тронове", заяви пред "Дъ рап", че всеки е знаел, че героят му ще се завърне в сериала и феновете са го очаквали, но това, което не се е знаело, е било как ще се отрази смъртта на личността му.

Според него резултатът е бил разочароващ както за публиката, така и за него като актьор и вече всеки знае, че Джон е предвидим:

"През цялото време знаех, че ще се върна, но не и дали ще съм се променил, дали няма да съм станал злодей. Затова не знаех какво да очаквам, трудно ми беше да се подготвя. Получих сценария и прочетох, че той се завръща като себе си, като добре познатия Джон, което бе разочароващо в началото", казва той.

След време обаче е превъзмогнал разочарованието си и е разбрал, че Джон все пак е различен, защото вече знае, че няма живот след смъртта, което му влияе подсъзнателно.

Пред "Холивуд рипортър" актьорът заяви, че все още не е чел новия сценарий, въпреки че някои от колегите му са го получили. Той обаче е на мнение, че всичко ще стане много мрачно и тягостно, преди да се стигне до щастливия край, ако изобщо има такъв. 

Според него в седемте епизода на седми сезон ще видим истинския сблъсък с армията на мъртвите и белите бродници и ще е доста тежко.

За съжаление ще се наложи да изчакаме малко повече време за новите епизоди, защото истинската зима закъснява, което ще отложи снимките и вместо през април премиерата ще е някъде през лятото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

1

Izalina

23.08 2016 в 18:34

Сакън, хепи енд, клане и мракобесие до дупка, няма да изменя на принципите си злият гений Мартин, я.

Щом отсега се почва, подозирам, че до следващото лято ни ще ми се чете, ни ще ми се гледа тая сага.
Малко накъртва вече този свръхинтерес
 
X

Да помогнем на украинските деца!