Джон не е истинското име на Джон, ами е...

ОFFNews 30 юни 2016 в 15:26 13649 1

След като вече е 99,9% сигурно, че Джон Сняг не е копеле на Нед Старк, ами е син на сестра му, Лиана, и Регар Таргариен, в мрежата се появи нов слух, който също изглежда доста вероятен - че неговото име изобщо не е Джон (нито пък Жеко).

Или поне така твърди потребителят на "Редит" sparkledavisjr, който твърди, че може да чете по устните.

Той/тя е изгледал сцената поне 50 пъти, където Лиана казва на Нед: "Неговото име е..." и после звукът заглъхва, и смята, че разпознава името, което тя изрича.

То е, неговото име е... Джахерис.

И сами можем да видим, че думата, която изрича Лиана, е с три срички, която изглежда, че започва с "Дж". Джон няма 3 срички (дори в английския), като sparkledavisjr смята, че майка му казва Джахерис.

Предположението на четеца на устни звучи логично, имайки предвид, че бащата на Сняг е Таргариен, а името, посочено по-горе, е принадлежало на крал от драконовата династия.

Нед обаче е трябвало да прикрие самоличността на малкия Джахерис и неговите родители, за да спаси живота му от Робърт, и затова му дава съкратеното - Джон. Няма да е много логично да кръсти новороденото си копеле на най-големите си врагове, нали?

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови