Джими Кар, най-известният британски комик, идва в София

OFFNews 23 октомври 2015 в 18:15 6297 3

Най-известният британски комик Джими Кар пристига в София с новото си stand up comedy шоу „Funny Business”. 

Най-бруталният комедиант в света, според сайта Comedy.bg, включи България в новото си турне. Кар ще пристигне в България на 03 април 2016 г., а шоуто му ще бъде в Зала 1 на НДК. 

Джими Кар е важна фигура на международната stand-up comedy сцена. Преди да изгради кариера като комедиант и телевизионен водещ, Джими има диплома от университета Кембридж със степен по политически науки.

Започва комедийната си кариера през 2000 г., през 2003 г., след редица разпродадени програми на Edinburgh Fringe, следват множество хвалебствени ревюта по негов адрес. Така името на изпълнителя се превръща в синоним на комедия и се запазва така и до ден днешен.

Типичните за Джими Кар черен хумор и one liner jokes, както и непризнаването на табута, го налагат като една от основните фигури в стендъп комедията не само в Европа, но и в цял свят.

Джими е чест гост на TV предавания като Late Night с Conan O' Brien, The Tonight Show с Джей Лено, както и Comedy Central Specials. Във Великобритания името му е свързано с множество успешни телевизионни формати, в които е не само чест гост, но и водещ.

Джими Кар пристига в България по покана на Comedy.bg - основната платформа за стендъп комедия в България. Comedy.bg е организатор на редица събития, включително международния Comedy Festival Sofia – който представи на българската публика имена като Дани Гроздич, Далисо Чапонда, Марина Орсаг, Катерина Врана и много други. 

Билети можете да намерите в партньорските мрежи на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!