Една от звездите на африканския хумор със специално шоу довечера в София

ОFFNews 06 октомври 2015 в 16:31 3273 0

Далисо Чaпонда.

Днес от 21:30 часа в "Studio 5" в НДК ще гостува един най-добрите африкански стендъп комедианти в света - Далисо Чaпонда.

Шоуто му е част от Международния фестивал на комедията в София, който ще продължи до 10 октомври. 

Въпреки че е от Малави, Далисо живее от дълги години в Англия и представя уникална смесица от африкански и британски хумор, като представлението му също ще бъде на английски език.

Винаги усмихнат и жизнерадостен, той печели сърцата дори и на най-намръщените зрители, а невероятния му сарказъм ни кара да се замислим върху въпроса, колко са сериозни проблемите ни в действителност. Хуморът му пречупва нашето европейско ежедневие и проблеми през погледа на един африканец.

Участвал е в повечето комедийни програми на BBC и BBC Radio и е редовен участник в Comedy Store London. Правил е турнета почти в целия свят, а идването му в България е точно след 6 шоута в Малайзия.


Африканецът е звездата на тазгодишния фестивал, както твърди организаторът и комик Иван Кирков

"Далисо е един от най-забавните комедианти, които съм срещал. След като чух шегите му, реших, че няма да пожаля пари и средства да го доведа в България", коментира той.

Билетите струват 20 лв. и могат да бъдат намерени в "Студио 5" или закупени онлайн от Eventim и Ticket Logic, откъдето може да си вземете и пропуски за останалите шоута от програмата на фестивала, която пък може да бъде открита тук.

Празникът на хумора се организира от пионерите на стендъп комедията у нас - Comedy.bg, и в него участват гости от 8 страни - Англия, Холандия, Полша, Хърватия, Сърбия, Румъния, Македония, Малави. И, разбира се, деветата страна - България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови