Базата на Русия в Сирия отвътре (видео)

OFFNews 04 октомври 2015 в 14:04 5781 9

Как живеят руските военни на сирийска земя разкрива видео на Russia Today.

Военната база "Хмеймим" се намира в провинция Латакия, Сирия. Цялото материално и техническо оборудване се осигурява от Русия. Там са разположени различни по обхват и големина самолети и военни машини, вкл. съвременният руски двуместен изтребител-бомбардировач СУ-34.

10 цистерни съхраняват осигуряват необходимото гориво. На мястото работят системи за обезпечаване на системата за полетите. Изградени са десетки обекти от полевата инфраструктура, включително пунктове за зареждане на техниката с гориво и складове за материалите.

Готвачи приготвят храната за военнослужещите в базата, като за целта имат пунктове за храна и хлебопекарна. По думите на генерал-майор Игор Конашенков от руското Министерство на отбраната, сирийските власти оказват помощ с осигуряването на плодове и зеленчуци.

По думите на генерал-полковник Андрей Картаполов, началник на Главното оперативно управление на Генералния щаб на руските въоръжени сили, през последните три дни самолетите са извършили над 60 полета и са поразили над 50 обекта от инфраструктурата на терористичната организация "Ислямска държава" (ИД).

Цели на руската авиация са командните центрове, щабовете, комуникационните възли, складовете да оръжия и боеприпаси, мини заводите за производство на самоделни взривни устройства и оборудване за автомобили за терористични атентати.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!