"Наглост е хората, които избраха Пеевски, да правят съдебна реформа"

OFFNews 21 юли 2015 в 19:32 6473 8

Легендата на българския тенис Мануела Малеева

Бившата номер 3 в световния тенис Мануела Малеева разкритикува предложенията на ДПС за съдебна реформа, които се състоят в изтегляне на настоящия проект за промени в Конституцията, внасянето на нов, който да има широка подкрепа и гласуването му в края на август.

Пред БНР Малеева коментира, че в момента ДПС иска да направи подмяна на съдебната реформа, с което тя и инициативата „Правосъдие за всеки“ не са съгласни.

"Малко силни думи ще употребя, но мисля, че е наглост хората, които избраха Пеевски, да правят съдебна реформа.Трябва съдебната реформа да мине на първо четене така, както е предложена. Необходимите 160 подписа на депутати трябва да се съберат. Борбата е жестока, вижда се отвсякъде", категорична е легендата на българския тенис.

Тя е и създател на събитието във Фейсбук, което призовава гражданите да протестират утре сутринта пред Народното събрание в подкрепа на съдебната реформа.

"ДПС поиска разписването на нови конституционни промени по техен модел. Ахмед Доган (Хидроинженера), Лютви Местан (агент Павел), Йордан Цонев (Ментата) и Делян Пеевски (10) ще правят "Реформа"... Елате на служебния вход на Народното събрание всяка сутрин, докато депутатите не разберат, че искаме истинска, а не фалшива или "изтъргувана" Правосъдна реформа", се казва в призива.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!