По-ниски цени през уикенда в Народния до края на 2015 г.

OFFNews 02 октомври 2015 в 20:57 2444 0

Народният театър "Иван Вазов" обяви специално намаление в цените на билетите си за постановките, които се играят през почивните дни до края на годината.

Всеки зрител може да купи от 3 до 10 броя билети за съботните и неделни постановки на трите сцени на театъра до 31 декември 2015 г. Билетите „Заедно на театър – 1" са на цени от 8 и 10 лв. за Голяма сцена, 8 и 6 лв. за Камерна сцена и 6 лв. за Сцена на IV етаж.

На този адрес може да видите програмата на театъра. Предложението за намалената цена обаче не е валидно за премиерните „Каквато ти ме искаш", „Процесът против богомилите", „Гео", „Лунатици" и „Дългият път на деня към нощта".

Билетите „Заедно на театър – 1 " дават възможност на зрителите да купят същия брой билети (от 3 до 10 бр.) „Заедно на театър – 2 " за един избран от тях спектакъл на половин цена. Зрителите могат да ги купят веднага на билетните каси на театъра или да ги резервират. Резервацията е със срок 10 дни от датата на закупуване на билетите „Задно на театър – 1". Зрителите, които са направили тази резервация, могат да вземат билетите „Заедно на театър – 2" само срещу представяне на вече закупени билети „Заедно на театър – 1".

За Деня на будителите на 1 ноември 2015 г. на трите сцени на Народния театър можете да гледате спектакли на български автори – „На ръба", авторски спектакъл на Александър Морфов, „Крадецът на праскови" по Емилиан Станев и „Две" от Таня Шахова. По случай празника билетите за тези три представления са на специалната цена от 5 лв.

Касите на Народния са отворени всеки делничен ден от 9:30 часа до 19:30 часа и събота и неделя от 11:30 часа до 19:30 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!