Последна информация за концерта на Хулио Иглесиас

ОFFNews 22 май 2015 в 13:47 2987 0

Концертът на Хулио Иглесиас в зала “Арена Армеец” този вторник, 26 май, ще започна в 20:00 часа, като вратите ще бъдат отворени за влизане още от 18.30 часа.

Самият Иглесиас пристига в страната ни ден по-рано.

Билети за събитието все още можете да си закупите в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис. Ценовите категории са от 60 до 170 лева, в зависимост от местоположението в залата. Касата на зала “Арена Армеец” ще бъде отворена до началото на концерта, без промяна в цените на билетите.

Звездата ще вземе със себе си на концерта в София и първородния си син Хулио Иглесиас-младши, който също ще се изяви пред българската аудитория.

Локацията на залата е удобна и може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по бул. “Цариградско Шосе”, така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на бул. “Асен Йорданов” до залата.
За онези, които ще се отправят към зала “Арена Армеец” с автомобили, са осигурени достатъчно места за паркиране.
Основните входове за публика са B0 за терен и B1 – съответно за седящи зони A, B и C.

В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.
Всички лица под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на зала “Арена Армеец” преди началото на концерта. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!