Влизаме "Под прикритие" седмица по-рано

OFFNews 11 март 2016 в 12:10 3526 0

Екипът на "Под прикритие" ще въведе зрителите в новия сезон на сериала, седмица преди премиерата му в ефира на БНТ, съобщиха от телевизията.

На 13-ти март от 20:45 актьорите, превъплътили се в любимите на българите мафиоти и полицаи ще застанат едни до други за да разкажат за предизвикателствата, пред които ги изправи сценарият на пети сезон, сложните каскади, спиращите дъха екшън сцени, изграждането на новите образи и надграждането на вече познатите.

Зрителите ще имат възможността да се запознаят с новата визия на Попов и Куката, а освен актьорите в предаването ще вземе участие голяма част от хората, без които проектът не би се осъществил. Сред тях ще е режисьорът на шест от епизодите в новия сезон Виктор Божинов, създателите на концепцията на "Под прикритие" сценаристите Теодора Маркова и Георги Иванов, както и консултантът на филма – журналистът Слави Ангелов.

Продуцентите на сериала Севда Шишманова и Димитър Митовски от своя страна ще разкажат как и защо продуктът им се превърна в хит, получил световна популярност, като дори ще бъдат показани дублажи на други езици, от страни, в които се излъчва.

Зрителите също могат да участват със свои коментари и с въпроси към екипа.

Последният сезон на сериала ще стартира на 20 март в ефира на БНТ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша