Nightwish с концерт в София на 14 септември

OFFNews 13 май 2016 в 11:27 7854 34

Финландската група Nightwish ще пристигне в София за първи концерт у нас на 14 септември. 

Събитието ще се проведе в зала "Арена Армеец". За концерта си в София съобщиха самите Nightwish на официалната си Фейсбук страница

До момента все още никой от българските промоутъри не е обявил концерта официално. 

Преди София, Nightwish ще свирят в Мадрид, а европейската им обиколка е в подкрепа на новия им албум Endless Forms Most Beautiful, който излезе през 2015 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

33

Red or Dead

14.05 2016 в 15:25

Да, попейвах в миналото но само самодейно.....но СТРАСТТА към музиката явно ще до гроб.....

63994

32

Red or Dead

14.05 2016 в 14:27

Явно ти си по-хард настроен от мен, но имаме невероятно единомислие относно новите неща на Мейдън, определено Спеед оф лайт е кръпка е не на място но тя си е радио хит, комерс....коя да пуснат по радиото, те другите са над....10 мин.:)))

Аз харесвам и отделни парчета и с Блейз, тези които са по-прогресив...е то вече стана ясно защо.....

Значи този пич Саймън ЯВНО е докоснат с ОНЗИ пръст..:)))знаех си аз.....

13859

31

Daering

14.05 2016 в 13:30

/...Саймън Филипс.../

Само за това вече не мога да ти слагам минуси в другите теми. Мое се караме, но минуси не мога да слагам на човек, който споменава С. Филипс, стане ли дума за барабани. :)

За ДТ не мога да кажа много, наистина не ги следя, но "Книгата" на Мейдън ме остави с широко отворени уши. Аз основно предпочитам не толкова философския, съвременен Мейдън, повече клоня към ретро звученето им до '88, но последният е великолепен. Аз, като фен, бих се зарадвал на всяко ново тяхно нещо, смятам всичко от Brave new world и без Блейз Бейли като подарък от съдбата, но Книгата ми хареса на съвсем друго ниво - не защото са Мейдън, а защото... ми хареса. :) Може би без Speed of light.

Каза, че пееш? В някаква група, или?

63994

30

Red or Dead

14.05 2016 в 12:34

Аз също харесвам Мейдън, особено по новия им прогресив период, любимия ми албум е Брейв...а картонената обложка на двд съпорт на този албум буквално се разкъса от вадене и прибиране...невероятен концерт, още имам тайни надежди, че ще го преиздадат на Блу-рей както направиха с Ръш и рок ин рио...а Нийл Пърт,,, УООООУ...какъв звяр, айде пак се отплеснах....

Интересно ми е какво мислиш за новия Мейдън...Душевната книга...аз все още го осмислям както и новия на ДТ...не мога да кажа кой ми харесва повече ...дали Брейв или този....ако някой ми беше казал, че Мейдън ще изкарат миналата година такъв ПОТРЕСАВАЩО добър албум....но има фенове които не споделят моя възторг...

63994

29

Red or Dead

14.05 2016 в 12:24

А, ти “чукаш“ на барабани...ЯКО....винаги съм искал да бия барабани, но “химията“ и възможностите ми в тази област си останаха на кота 0!Е, ами примирих се...но пък са ми били винаги на сърцето, винаги имам слабост към барабаните

А какво ти е мнението за новия дръмър на ДТ - М. Манчини...лично аз в началото бях с резерви, но сега ми допада, прекрасно се вписва в групата....Гледах едно ДВД как ДТ си избират дръмър и как един по един ги препитват, естествено музикално, беше супер преживяване, намери го, на теб ще ти е още по-забавно..
Аз ПРЕКАЛЕНО много харесвам Саймън Филипс, може би и заради Тото, гледах ги на живо в зала 1 на НДК и случайно се оказах най-отпред...боже, този пич сякаш прави любов свирейки на барабаните...такъв финес.. и в същото време какво звукоизвличане.....Страхотен...

13859

28

Daering

14.05 2016 в 12:00

Е, те точно това не се случи с мен и ДТ - не стана химията между нас. :) Гледаш яко маце, умът ти отчита какво парче стои пред теб, а емоционално си труп. Хехе, за един приятел говоря!:-Р

Примерно, като барабанист, мога да оценя Портной като "колега", мога да му сваля шапка с чисто сърце за техника и изпълнение, но един Нико Макбрейн ми докарва ерекция на чисто емоционално ниво, без да е нужно да го величая излишно.

Битълс са овъррейтед, това е. :) Аз съм си die-hard фен на Мейдън от 30+ години, но основно си падам по гьотеборгското разбиране за дет метъла. :) Това е, нищо ексцентрично.

63994

27

Red or Dead

14.05 2016 в 11:16

@Daering , HI, Безспорно си много прав за повечето музикални теми, но те си имат сайт за това- WE ROCK, реално той е първопричината да съм тук.Отдавна съм фен на We rock, но там не се получава такава дискусия като тук, няма толкова разнородни и РАЗЛИЧНО мислещи хора, нали разбираш, че там ци влизат все такива като нас и в повечето случай се леят дитирамби във възхвала, няма..тръпка.емоция, ето с мен снощи да речем, покрай Флор се върнаха тези спомени с ДТ което си е супер.

Относно ДТ, мисля, че използването от теб на думата “интереси“ не е правилно, в смисъл, би трябвало да се говори за...чувство, порив, привличане....то си е нещо което се случва с теб несъзнателно, неусетно......абе..ЛЮБОВ, как да го обясня по-добре....
Има групи и музика които те грабват на секундата, а други просто не те кефят, и ако трябва да го обясниш...как да кажеш на човек който боготвори да речем Бийтълс, че ти не споделяш неговото благоговеене,ами общо взето за сега това е...Ти може да ни споделиш твоите..

13859

26

Daering

14.05 2016 в 09:49

А ДТ винаги са стояли в страни от интересите ми. Съзнавам техническата им висота, но чисто на ниво възприятие не мога да ги харесам.

13859

25

Daering

14.05 2016 в 09:43

Видно е, че има нужда от повече подобни теми, дори в откровено политически ориентирания Offnews. Не е лошо да се знае, че отвъд политическите си пристрастия, за които можем да се дърляме на воля в другите теми, има неща, които можем и да споделяме, като общи интереси в музиката, например. Това ни прави малко повече човеци, не само "матрял".

Балкански, сори, че те подведох, не знаех, че не работи. Не съм го пробвал никога тоя бутон. Винаги съм предпочитам лично да си "изцапам ръцете", вместо друг да ми върши работата. :)

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки