Кари Фишър: "Дисни" пратиха треньор, за да ми изхвърля храната и да ме следи

"Чудя се: Ако умреш дебел, дебел призрак ли ставаш, или се връщаш в по-добра форма?"

ОFFNews 18 май 2016 в 17:33 15817 3

Снимка Oli Upton/UKTV/OLLIE UPTON

Кари Фишър.

Кари Фишър, актрисата, която играе принцеса Лея в сагата "Междузвездни войни", преди време се оплака, че "Дисни" са я заставили да свали 15 килограма, за да я наемат да изиграе своята героиня в седмия епизод от космическата поредица.

От тогава до сега звездата не спира да се възмущава на изискванията за красота и слаботелесност, които Холивуд налага на своите актриси, за да ги избира за филмите си.

Тези дни Фишър посети кинофестивала в Кан за премиерата на филма на HBO "Bright Lights", който разказва за отношенията на Кари с майка ѝ - 84-годишната кино икона Деби Рейнолдс.

Там звездата от "Междузвездни войни" разкрива, че "Дисни" са пратили в дома ѝ личен фитнес треньор, който да я измери на кантар, да изхвърли вредната храна от шкафовете и да я кара да тренира.

В кадрите от документалната лента се вижда как, докато тича на бягаща пътека, Фишър се чуди дали героинята ѝ - принцеса Лея, ще бъде изтънена от режисьора дори и да умре и да се появи като "Дух на Силата". 

"Чудя се: Ако умреш дебел, дебел призрак ли ставаш, или се връщаш в по-добра форма", пита тя.

Периодът ѝ на отслабване обаче не бил лесен, тъй като тя била рязко лишена от всякакви вредни храни и напитки, с които е била свикнала. Затова 59-годишната актриса тайно си купувала кола и отказвала да прави клекове.

"Те ("Дисни") не искат да ме наемат цялата, а само 3/4 от мен. Нищо не се е променило, външността движи всичко. Работя в индустрия, където единствените важни неща са килограми и външност. Това е толкова неправилно, като нищо могат да ти кажат направо да се подмладиш, толкова по-лесно ще е", каза Кари пред списание "Good Housekeeping" преди време по повод отслабването ѝ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

3

El Commandante

18.05 2016 в 18:13

Кво сте ми се разписали минуси, тъпаци неграмотни: 33, ако не ми вервате идете да спорите с Тома Аквински, гламари неуки....

77927

1

El Commandante

18.05 2016 в 17:40

""Чудя се: Ако умреш дебел, дебел призрак ли ставаш, или се връщаш в по-добра форма?"

Ето деца, така става когато не четете достатъчно книги на религиозна тематика-излагате се по медиите като кифладжии.

Четене му е майката, на тоя въпрос има съвършено ясен отговор.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки