Христо Стоичков атакува из засада и БГ естрадата в новата песен на братя Аргирови и Тони Димитрова (видео)

Искра Ангелова 15 февруари 2024 в 17:47 2327 0

Скрийншот от видеото на ''Любов поне''

Снимка Скрийншот от видеото на ''Любов поне''

Скрийншот от видеото на ''Любов поне''

Футболната легенда Христо Стоичков атакува из засада и българската естрада, включвайки се като главен герой в новото парче на Тони Димитрова и братя Аргирови "Любов поне". След последните мемета в мрежата по повод неговия рожден ден: "Честито рождество Христово!" и, перефразираме: "За по-младите поколения Стоичков ще е известен като чичкото от Кауфланд", Камата реши да ни изненада и да влезе в поредното ново амплоа.

Клипът към песента беше пуснат в мрежата вчера, навръх празника на влюбените Свети Валентин. "Любов поне" е почти 5 минути, като клипът е сниман в Пловдив. Не е ясно дали футболистът действително пее или буфосинхронира, но ефектът е поразителен. Очевидно и четиримата участници в парчето видимо се забавляват.

Предвид участието на Христо Стоичков, в клипа са включени и кадри с незабравими моменти от футболната му кариера. Песента и дебютът на Камата (и като певец?) набързо станаха хит в мрежата, като до момента клипът е гледан близо 60 000 пъти.

"Любов поне" беше пусната в 8:08 часа на 8 февруари, навръх рождения ден на Стоичков. На 14 февруари беше видеопремиерата на песента, предаде Дир.бг.

Независимо дали харесваме такава музика или не, едно е ясно - всички ще са гледали този клип и съответно той става чудесен носител на product placement за Пловдив. Да пожелаем успех на Камата и в новото поприще.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки