Дейвид Шуимър за славата на "Приятели": Често исках да се скрия от света, бе ужасяващо на моменти

ОFFNews 18 август 2016 в 13:32 11568 1

Дейвид Шуимър.

Дейвид Шуимър, звездата от "Приятели", разкри пред "Холивуд рипортър", че славата от сериала е имала освен положителните си качества и огромни негативни ефекти.

"За мен лично бе доста шокиращо и тотално обърка взаимоотношенията ми с другите хора по такъв начин, че с години не успях да се пригодя и да намеря удобството си отново. 

Бях на 27 години, когато предаването тръгна, и по това време вече имах стабилни възгледи за това кой съм аз и какви са отношенията ми със света. Освен това като актьор аз бях обучен да наблюдавам живота и да наблюдавам другите хора, затова се разхождах с високо вдигната глава, за да наблюдавам другите и да влизам в контакт с тях. Ефектът на известността беше напълно противоположен.

Тя ме караше да искам да се скрия под някоя бейзболна шапка и никой да не ме забелязва, осъзнах, че вече не гледам хората, а искам да се скрия от тях", коментира той.

Той изрази благодарността си към останалата част от актьорския екип на "Приятели" и сподели, че всички са минали през подобна ситуация, която е била "въодушевяваща, интересна и забавна", но съща така "наистина ужасяваща на моменти".

49-годишният вече артист допълва, че в един момент личният му живот вече е бил труднопостижим, защото всички са се отнасяли с него по различен начин, който "понякога те поласкаваше, но през по-голямата част от времето бе доста натрапчив".

"Изведнъж хората започнат да идват при теб, да те сграбчват и да искат нещо от теб. Това просто променя начина ти на общуване с другите", смята Шуимър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17898

1

кикимора

18.08 2016 в 13:36

Дейвид Шуимър за славата - Често исках да се скрия от света

Нямаш проблеми, пич. Аз съм ви скрила за постоянно.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки