Антонио Стуриале говори за "Мениджмънт на космически проекти" на 12 юни

OFFNews 11 юни 2015 в 14:41 1687 0

След лекцията за строежа на космически кораби и услуги предоставяни от сателитните системи е ред на мениджмънта на космически проекти. Следващият гост на Creatives Talk е Антонио Стуриале, който има над 20 години опит в управлението на проекти за космически кораби в една от най-големите компании за производство на сателити - Thales Alenia Space.

Мястото, както винаги, е SOHO, ул. "Искър" №4, от 19:00 до 21:00 часа на 12 юни.

Гостът ще сподели тънкостите на успешното и ефективно ръководене на екип в космическия сектор и какви умения трябва да притежава всеки, за да бъде успешен мениджър.

Дискусията ще бъде проведена на английски език и ще бъдат коментирани актуални въпроси относно управлението на космически проекти. Стуриале по неофициална информация проучва кадри за бъдещи мениджъри на проекти за междупланетни космически кораби.

Антонио Стуриале е сертифициран мениджър на проекти (PMP®), преподавател в областта на координацията на проекти и процеси с фокус върху мениджмънта на рискове и възможности, космически продукти и дейности, мениджмънт на програми, вътрешна комуникация и други.

SOHO e арт коуъркинг пространство в центъра на София с ежемесечнa програма от културни и професионални събития (със свободен вход), такива със социална насоченост, музикални концерти и тематични базари. Клиентите на му са общност от сходно мислещи професионалисти, което насърчава творчеството и обмена между обитателите му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови