44 години по-късно гледаме ''Всичко е любов'' безплатно

Дали сцената, в която Иван Иванов удря шамар на Янина Кашева би била възможна днес (видео)

OFFNews 29 ноември 2023 в 16:28 2794 2

Звездните роли на Иван Иванов и Янина Кашева

Снимка Филмаутор

Звездните роли на Иван Иванов и Янина Кашева

Безплатна прожекция 44 години след премиерата на филма „Всичко е любов“ ни предлагат от "Филмаутор". Събитието ще е на 1 декември в кино „Одеон“. Гост на прожекцията ще е актрисата Янина Кашева, която изпълнява главната женска роля във филма.

„Филмът е актуален и днес, защото разказва историята за една голяма, първа, чиста и безусловна любов, за едно истинско съкровено чувство, което живее в дълбините на душите и на двамата герои. Тяхната среща е съдбоносна. Среща, която всеки би желал да има. И въпреки че е споделена, тази любов се оказва невъзможна, тъй като обществото не я приема. И сега има социално разделение, дори с много по-ясно очертани и по-големи пропасти между бедни и богати, между такива, които могат да имат всичко и други, които са отритнати аутсайдери. И тук проблемът е не дали родителите трябва да се намесват, естествено е да ги наблюдават - а как се намесват, защото крайностите не водят до нищо добро. Едно такова грубо вмешателство в толкова крехки и деликатни отношения, може да има пагубни последствия“, казва Янина Кашева.

„Всичко е любов“ е по сценарий на Боян Папазов. Режисьор е Борислав Шаралиев. Главната мъжка роля изпълнява Иван Иванов, а във филма участват също Ибиш Орханов, Мария Стефанова, Вълчо Камарашев, Веско Зехирев, Мая Владигерова, Йордан Спиров, Петър Гюров и др.

Прожекцията в „Одеон“ е част от фестивала за българско класическо кино „30 вечери с 30 класики“, който се случва по повод 30-ата годишнина на „Филмаутор“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки