Видео платформа показва пътя на успеха на Пловдив

OFFNews 06 октомври 2023 в 12:59 880 0

Ивайло Старибратов

Снимка Facebook

Ивайло Старибратов

Какво мисли кандидатът за кмет на Пловдив от "Продължаваме промяната – Демократична България" Ивайло Старибратов за т. нар. сглобка и "некоалиция" в парламента? Каква е успешната формула за следващото управление на Пловдив според Старибратов? Как вижда той опонентите си в изборната кампания? Отговори на всички тези въпроси можете да намерите на интернет адрес https://plovdiv.ppdb.bg/.

https://plovdiv.ppdb.bg/ е политическа видео платформа, която екипът на коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България" в Пловдив създаде, за да запознава гражданите с позициите си и да отговаря на най-важните им въпроси. Облекчаването на административните процедури чрез дигитализацията и общинските услуги е един от важните приоритети на Ивайло Старибратов и чрез видео платформата той прави малка стъпка, с която показва как може да се води съвременна политическа комуникация в градска среда.

"Важно е да пазим и развиваме облика на Пловдив. По време на всеки избори градът ни е тапициран с плакати на политически кандидати, които биват разлепвани навсякъде и видимо загрозяват градската среда. След изборите те остават по фасади на сгради, огради и на всякакви други места с месеци, а често дори с години, само за да ни припомнят колко наивни са били политическите ни кандидати и как са заливали обществото с всякакви обещания, много от които напълно неизпълними," каза Ивайло Старибратов.

Според него в съвременния свят, когато всички хора гледат телевизия, слушат радио и четат дигиталните издания на медиите в Интернет е важно политическите кандидати да проявят отговорност и да не замърсяват градската среда.

Според Ивайло Старибратов, използването на дигитални методи в разговорите за политика е много важно за повишаването на участието в обществените и политически процеси на младите хора. "Колкото повече хора на възраст между 18 и 25 години гласуват, толкова по-легитимни, стабилни, полезни за всички ще са политическите ни институции".

На интернет адрес https://plovdiv.ppdb.bg/всеки може да се запознае с биографиите, политическите виждания, приоритетите за управление на Ивайло Старибратов, на кандидатите за районни кметове и общински съветници на коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България" в Пловдив. Платформата започна да работи официално на 6 октомври 2023 г. и в нея са налични първите актуални позиции на кандидата на кмет на Пловдив Ивайло Старибратов. В следващите дни ще видите решенията на Старибратов и ПП-ДБ на купчината проблеми, завещани на пловдивчани от отиващото си управление на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews