Минчо Спасов: Кликата "Винету" и кликата "Пеевски" са едно и също

OFFNews 10 октомври 2016 в 20:46 7167 4

Минчо Спасов

Много е важно ясно да се каже на хората, че кликата "Винету" и кликата "Пеевски" са едно и също. Работят в пълен синхрон. Техните безобразия са целта на нашата борба в тази президентска кампания, заяви пред БНТ кандидатът за вицепрезидент на коалиция “Движение 21 – НДСВ” Минчо Спасов.

Кукловодите играят срещу мен и срещу Татяна Дончева, категоричен е Спасов.

Главният прокурор бездейства, той се е превърнал в една безгласна буква, назначавана противоконституционно и командвана от премиера. Ние сме се превърнали в една премиерска република. Ние ще искаме президентът да назначава пряко главния прокурор и да го уволнява, уточни кандидатът за вицепрезидент.

Ние ще искаме и президентът да избира членовете на дисциплинарната комисия на ВСС - в момента виждаме как тази дисциплинарна комисия бездейства и с лекота подминава безобразията, които вършат магистратите, каза Спасов.

Прокурорите отиват по терлици при премиера - да му докладват и да му се молят за постове, това е безобразие. Магистратите му изпращат SMS-и, подлизурквайки пред един еднокнижен, заяви Минчо Спасов.

Според него, в момента в Украйна чакат хиляди българи, хора с български произход.

"Украйна е военна страна. И те спокойно биха могли да се възползват от този статут на бежанци, ако дойдат в България и се заселят по нашите пустеещи села", каза кандидатът за вицепрезидент на коалиция “Движение 21 – НДСВ”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12094

4

дони

11.10 2016 в 11:11

А кликата НДСВ къде я слагаш?

7506

3

Кики и Принги, много сте готини!! :-)

17898

2

кикимора

10.10 2016 в 23:30

Toз като че се ли опитва да ни убеди, че ако изберем кликата 'тъпака и простакесата' ще сме по на далавера.
 
X

Да помогнем на украинските деца!