Глас Народен настоява за отстраняването на Цветозар Томов от ЦИК

OFFNews 01 ноември 2021 в 10:25 2043 1

"Цветозар Томов, член на ЦИК от квотата на "Демократична България", си позволява да застане публично срещу справедливото решение на комисията да се броят хартиените отрязъци в урните от машинното гласуване".

Това се казва в позиция на ПП Глас Народен по повод изявлението на заместник-председателя на ЦИК и говорител на комисията Цветозар Томов, че е твърдо против решението за броене на разписките от машините за гласуване, защото било риск за изборния процес.

Припомняме, че броенето на хартиените отрязъци от машинното гласуване беше едно от предложенията на политическата партия за контрол на машинния протокол и съответно софтуер.

Позицията на Глас Народен е, че хора като Цветозар Томов, които подкрепят липсата на контрол в технологията на изборите, категорично нямат място в ЦИК и затова ПП Глас Народен настоява за отстраняване на Томов от ЦИК.

Избори ноември 2021! 

Платено съдържание!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3767

1

Име на профила

01.11 2021 в 11:15

А ти колко си долен... Изпълзяваш от нафталина на всеки две години и говориш все по-големи глупости.

Нали уж бяхте за образование, здравеопазване, намалено ддс за книги и т.н. - с какво точно ще допринесе отстраняванетро на единствения последователен и нормален член на ЦИК за вашите уж цели?

Ходи си пей по кръчмите най-добре, и без теб положението е зле.
 
X

Да помогнем на украинските деца!