Ген. Стефанов: Жителите на Младост да гласуват за мен, защото съм местен и имам опит

OFFNews 24 октомври 2016 в 11:52 2792 1

Най-важното, което трябва да се направи за „Младост“, е първо, да се успокои обществеността, че ще бъдат прекратени всякакви презастроявания и други подобни строителни дейности. 

Това заяви кандидатът на БСП за кмет на „Младост“ ген. Стефан Стефанов по Канал 3. Той уточни, че след натиск от страна на гражданското общество в „Младост“ вече е наложен мораториум. Стефан Стефанов счита, че трябва да бъде прекратена всякаква строителна дейност там, където има детски и спортни площадки, както и зелени пространства. Според него е необходима промяна както на подробния устройствен план в „Младост“, така и на общия такъв в столицата. 

Ген. Стефанов подари на водещата книга с паметниците на Левски в България. На въпрос за това дали трябва зад гърба на ген. Румен Радев, ако стане президент, да стои портрет на Васил Левски, Стефан Стефанов отговори: „Не му трябва Левски на него. На него му трябват верни сподвижници и да повярват хората в това, което казва“, заяви Стефанов. 

Беновска му подари здрава, червена българска ябълка с пожелание той самият да бъде такава и да бъде облагороден живота в „Младост“. На въпроса „Защо?“, изписан на подарената му от Беновска тениска, Стефанов отговори „Жителите на „Младост“ да гласуват за мен, защото съм местен и имам опит“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика