Борисов: Това е състезание. Ще се борим да ги победим пак

OFFNews 13 ноември 2016 в 22:18 3836 3

След като каза, че ще депозира във вторник оставката на кабинета Бойко Борисов каза: "Това е състезание. Ще се борим да ги победим пак".

Това премиерът каза, коментирайки как София е станала червена за първи път на тези избори. "Много години София беше синя, надявам се, че колегите от БСП да отчетат, че машина за избори няма – не станаха никакви манипулации", уточни той. 

В края на речта си и преди да пожелае "Лека вечер" Бойко Борисов се зачуди: „Как може за 2 години да се забрави какво направиха ДПС и БСП.

"Мислил съм през цялото време, че правим добри неща. Като станах кмет, нямаше един фонтан, улиците бяха в дупки, какви бяха училищата, детските градини. След като така са преценили, че Нинова е по-добре - да управлява, да управляват и София.

Важно е да има мир, да се спазват правилата и да има демокрация. Оттук-нататък хората ще оценяват, наказаха ни затова, което не сме направили", заключи премиерът Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12216

1

Uzer2

13.11 2016 в 22:40

Като човек, който също е тренирал бойни изкуства мога да кажа, че между състезанието по карате и реалния живот има голяма разлика...
 
X

Да помогнем на украинските деца!