3 стъпки за бърза и лесна Bwin регистрация

OFFNews 23 август 2023 в 16:41 410 0

Снимка

Всяко пътешествие в рамките на платформата на дадена хазартна компания започва през задължителния процес на направата на регистрация. За по-опитните хазартни играчи това е добре известно препятствие преди началото на същинската игра. В това отношение може да се каже, че преминаването през Биуин регистрация не се отличава с кой знае колко повече сложни елементи в сравнение с процедурата при други компании от сходен тип. Разбира се, необходимо е все пак да сме наясно какво ни предстои как трябва да попълним съответните полета, така че в следващите редове ще погледнем изкъсо различните стъпки.

Попълване на формуляр за регистрация

Като всеки друг бетинг бранд и Bwin залага на класическия тристепенен регистрационен формат, за да бъдат събрани всички необходими данни. Първата част от формуляра е бърз и съдържа само три неща, които трябва да се попълнят, което не би трябвало да ви отнеме кой знае колко време. Става дума за валутата, в която ще депозирате – обичайно изборът се пада на българския лев. След това трябва да въведете и акуратен имейл адрес, който ще ви послужи по-късно по време на регистрацията. Накрая се изисква и да създадете своята парола.

Преминаваме към втората част от входящия формуляр. Тук вече се изисква да нанесете по-голяма част от данните за самата ви личност. На първо място става дума за трите ви имена, изписани на кирилица. Биуин продължава с още ключови данни за нас – датата на раждане. Имайте предвид, че даването на грешни данни ще се отрази на възможността да създадете своя акаунт. Накрая на тази втора част остава единствено да обявите своето гражданство, както и личния ви идентификационен номер – най-често става дума за ЕГН.

Остана още съвсем малко – третата част на регистрационния формуляр. Тук е важно да отбележите точни си адрес по лична карта, както и пощенския код на областта, в която сте регистрирани като живущи. На последно място е поставена и нуждата да дадете своя личен телефонен номер, който отново трябва да е точен, за да може да послужи за верификацията, за която ще говорим по-късно. Накрая може да изберете дали да получавате известия за нови оферти на компанията по имейл или СМС, както и задължително да приемете общите условия и да отбележите, че имате навършени 18 години. С това приключва тази част от процедурата.

Активиране на акаунта

Предстои част две, която по принцип би трябвало да премине доста бързо и формално. В горните редове споменахме, че задължително трябва да предоставите верен телефонен номер и имейл адрес. Това е необходимо с оглед на активацията на акаунта ви. Броени минути след попълването на регистрационния формуляр би трябвало да получите известие по мейл или СМС, което да потвърдите. Оттам насетне може спокойно да започнете да играете.

Верификация

Завършваме и с добре познатия и задължителен елемент от всеки регистрационен процес. За да направите каквото и да е теглене от потребителския си профил е необходимо именно да получите одобрение на вашата верификация. Тук Bwin, както и всяка друга компания, ще изисква от вас да снимате двустранно два документа за самоличност, като най-често става въпрос за лична карта, паспорт или шофьорска книжка. Като допълнителни варианти са посочени банково извлечение, с което може да удостоверите, че вашите банкови дейности са напълно законни. Избраните документи трябва да бъдат двустранно снимани с камера и след това пратени, а до два-три дена процедурата ще бъде завършена.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика