Жозе Моуриньо сравни Лудогорец с Байерн Мюнхен

OFFNews 04 ноември 2020 в 16:36 2104 0

Снимка Официален сайт на Лудогорец

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сравни Лудогорец с Байерн Мюнхен и увери, че лондончани ще излязат с най-доброто на стадиона в Разград в утрешния мач от Лига Европа.

"Естествено, че отиваме да спечелим мача. Срещу Антверп загубихме в предишния кръг, но не бяха виновни играчите, а тяхната настройка за този мач. Вината за тази загуба е моя. Мотивацията ни за мачовете на елиминация е по-сериозна. Срещите в груповата фаза са различни, напрежението не е толкова голямо.

Отиваме с цялата си мощ в България. Очаквам добър мач. Вече играхме с втория най-добър отбор в България (Локомотив Пловдив в квалификациите) и беше доста тежък мач. Трябват ни точки и отиваме с мисълта, че трябва да спечелим. Лудогорец е технически отбор с много качествени играчи.

Спечелили са девет поредни титли, което не е за всеки. Може би само Байерн Мюнхен и отбори от този калибър", коментира Жозе Моуриньо на брифинга преди мача.

"Целта ни винаги е била да играем като равни със силните. Всеки един футболист мечтае да играе срещу един от най-класните отбори в света. Ние ще се опитаме да покажем нашия футбол – да действаме бързо, атрактивно, всички да са доволни от представянето ни", каза пък наставникът на Лудогорец Станислав Генчев. Той сподели също, че за него е голяма чест да се изправи срещу специалист като Моуриньо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки