В Левски не обмислят смяна на треньора

OFFNews 09 ноември 2023 в 17:34 767 0

Боримиров

Снимка Официален сайт на Левски

Боримиров даде отговор на въпроса за треньора

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров заяви, че на Общото събрание на акционерите, което се проведе днес, са дадени отговори по всички текущи въпроси, които вълнуват синята общност. Той добави, че темата за оставка на старши треньора Николай Костов не стои на дневен ред.

"На всички въпроси успяхме да дадем отговор, така че тази информация, която излизаше в медиите, че няма прозрачност, сега на всички им стана ясно и им се даде обяснение и правилният отговор“,

„Никога не е стояла темата за треньора на дневен ред. Треньорът се ползва с нашата подкрепа“, каза Боримиров пред репортери след събранието, което продължи близо четири часа.

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев критикува работата на ръководството и разкри, че Боримиров остава за постоянно изпълнителен директор на клуба.

"Беше казано, че Боримиров се справя чудесно, което аз не споделям, и че остава за постоянно като изпълнителен директор. Привържениците трябва да кажат своето мнение. Ако продължаваме да стоим в будна кома, ще се случи това, което се случва вече 10 години.

Към ноември отпадане на всякакви възможности за титла. Оценката на ръководството и на вярата в клуба се дава в отстъпление от стадиона. Виждаме го по брой продадени абонаментни карти, по посещение на стадиона. Имахме мач с отбор, който бе на първо или второ място, със затворен Сектор Б и този мач не беше разпродаден при хубаво време. Помните миналата година, когато имаше вяра в този отбор, колко пъти беше разпродаден стадионът.

Да, има сериозно отдръпване на публиката. Негодуванието се изразява в апатия. Върнахме се в тези 10 години, в които хората, които обичат клуба, бяха далече от стадиона", каза Петър Ганев пред репортери.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!