Тотнъм плака за своя дом, Бербатов част от трогателната раздяла (снимки)

Ивайло Йолчев 15 май 2017 в 09:46 3641 2

Снимка Бербатов, Дейли Мейл

Половин Северен Лондон плака снощи за "Уайт Харт Лейн"! След 118 години Тотнъм се раздели със своя клубен стадион. Той ще бъде разрушен, а отборът се мести за година на Уембли. След един сезон трябва да се върне на новия стадион в стария квартал.

Димитър Бербатов имаше щастието да сподели този исторически миг, в който Тотнъм победи Манчестър Юнайтед с 2:1 и завърши без загуба у дома за пръв път от 56 години насам.

“Шпорите” бяха поканили куп легенди, сред които Пат Дженингс, Джейми Кар, Роби Кийн, Майк Ингланд, Рей Клемънс, Ледли Кинг, Мартин Йол, Теди Шерингам.

Давид Жинола, който се възстановява от сърдечен удар в Сент Тропе, нямаше как да не присъства. Френската легенда снимаше с телефона подобно на хилядите други на стадиона.“Тъжен ден, последен мач на “Уайт Харт Лейн”. Но идва нещо ново, красиво за феновете и за всички. Нов стадион”, сподели Бербатов преди началото на срещата. И пусна снимка с Роби Кийн и Мартин Йол. 

Нормално, запалянковците не издържаха и нахлуха на терена с последния сигнал. Те взеха по парче от терена за спомен. 

Може би "Дейли Мейл" обобщи най-добре картинката, като не споделяше особено мнението на Бербо:

"След 118 години - довиждане Лейн. Здравей Уембли. Здравейте китайски инвестиции и права върху името. Здравей NFL Лондон франчайз".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12284

2

Kristiano789

15.05 2017 в 12:03

Бербатов е част от историята на Тотнъм, факт. Направи уникални мачове за отбора, играеше със сърце. Както и после в Юнайтед. След това не му се получаваха нещата, защото не беше със сърце

10538

1

Black Hex

15.05 2017 в 09:57

великата империя опря до китайските инвеститори.
Ало шорошорастите, нещо да кажете по въпроса?
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки