Стефанов за спора между Русев, Ганчев и Домусчиев: Големи хора са, не искам да им бъда съдник

OFFNews 24 октомври 2018 в 12:49 2165 0

Президентът на Славия Венцислав Стефанов е намнение, че не трябва излишно да се внася напрежение в родния футбол.

Повод за това бе прехвърчалите искри през последните дни между неговите колеги Гриша Ганчев (ЦСКА), Спас Русев (Левски) и Кирил Домусчиев от Лудогорец. "Труд" потърси за коментар по темата от боса на Славия.

"Големи хора са, не искам да им бъда съдник. Нека всеки, който е безгрешен, да хвърли камък. И аз мисля, че трябва да си гледаме собствената паничка. Тогава и съдиите по-малко ще грешат. Факт е, че има рефери, които не стават по една или друга причина.

Но новият шеф на Съдийската комисия Йордан Сталев се опитва да изчисти ненужните, но не става и с магическа пръчка. В крайна сметка няма нищо взривоопасно. Вече 12 кръга се изиграха, големи скандали не е имало. Виждаме, че и тази система ВАР не е безпогрешна.

Сега ние какво да обвиняваме рефера на Славия - Ботев Враца, че е сбъркал, когато ние създадохме над 10 положения, а не вкарахме. После те ни биха с една ситуация. Иначе реферите се съобразяват с Лудогорец, но не мисля, че свирят в тяхна полза. Просто имат някакъв респект към тях", каза Стефанов.

Президентът на Славия все пак предложи да бъде върнато правилото за задължително участие на един или двама родни играчи до 21 години, каквото имаше за кратко в елита.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews