Роналдо все пак пътува за финала в Скопие

ОFFNews 07 август 2017 в 13:51 2255 1

Кристиано Роналдо опроверга очакванията и се качи в самолета на Реал Мадрид, който потегли към Скопие. Утре европейският клубен шампион излиза срещу Манчестър Юнайтед в мач за Суперкупата на Европа.

32-годишният ас дори си пусна снимка от летището и написа "Изглеждам добре". Останалите в Реал също се бяха изтупали в новите костюми на Хуго Бос.

Роналдо пропусна цялото турне в Америка, тъй като получи допълнителна почивка след участие с Португалия на турнира за Купата на конфедерациите. Очакваше се той изобщо да не пътува до Скопие заради липса на тренировки.

Но Кристиано ще е на стадион "Филип Македонски", а дали ще играе, знаят сигурно само той и Зинедин Зидан. Със сигурност и на един крак ще е полезен.

Реал няма проблеми за разлика от Манчестър Юнайтед, който участва като победител в Лига Европа. Наказани са Фил Джоунс и Ерик Байи. Ашли Йънг, Маркос Рахо и Люк Шоу са контузени.

Двата тима играха контрола в Америка, която завърши 1:1 в редовното време, но англичаните биха след дузпите. Тимът на Моуриньо показа яка форма с 6 успеха и 1 загуба в САЩ.

Поражението дойде от Барселона след гол на Неймар, новият най-скъп футболист в света, вече звезда на ПСЖ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков