Неймар май ще си тръгне с шутове от Барселона (видео)

OFFNews 28 юли 2017 в 14:32 2247 0

Очевидно Неймар няма търпение да изкара последните си часове като футболист на Барселона. Бразилецът е все по-близо до трансфер във френския ПСЖ, а сделката ще бъде рекордна във футбола - 222 милиона евро.

Сега нападателят стигна дъното в Барса. На една от последните тренировки на отбора Неймар скочи да бие новото попълнение на каталунците Нелсон Семедо, вместо да му покаже уважение.

Бесният бразилец напсувал португалеца и напуснал самоволно и преждевременно заниманието, водено от новия треньор на каталунците Ернесто Валверде.

В същото време пропадна насрочен за следващата седмица рекламен ангажимент на Неймар в Шанхай. Организаторът - туристическа агенция Ctrip - допълнително наля масло огъня с информацията, че футболистът и екипът му са ангажирани с работата си по предстоящ трансфер.

След контролата на Барса с Реал отборът на Ернесто Валверде се прибира в Испания, но Неймар трябваше да поеме към Азия заради рекламни ангажименти към свой личен спонсор. Сега обаче стана ясно, че това няма да се случи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки