Локо Пловдив като Ливърпул, падна с 0:5

OFFNews 09 септември 2017 в 19:35 1455 0

Снимка Спортал

Локо Пловдив отнесе петица при гостуването на Пирин в Благоевград. Феновете на тима се опитаха да вкарат настроение, че са като Ливърпул. По-рано английският гранд падна 0:5 от Ман Сити.

Не всички обаче реагираха с чувство за хумор. "Пак ли Камбуров продаде мача", попита известен запалянко във форумите. Както е известно, Камбуров напусна Локо това лято след скандал с шефовете, а ултрасите не могат да прежалят раздялата.

Костов откри за Пирин в първите минути след хублав пас на Рениа. След още две атаки Аймен Суда напредна през центъра на терена и подаде към Анте Рениа, който с великолепно поемане елиминира защитник в черно-бяло и технично вкара в близкия ъгъл на Диао за 2:0.

В 43-ата минута при поредна опасна атака отдясно на Пирин завърши с центриране, което достигна до Станислав Костов. Нападателят овладя топката и с бомбен шут отбеляза трети за Пирин.


В 71-ата минута Аймен Суда вкара след подаване на Костов за 4:0. Две минути преди края на мача Петър Христов отбеляза след само няколко секунди на терена за крайното 5:0.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки