И клуб номер 13 се оказа недостоен за Валери Божинов

Нападателят ще весели тренировките на Левски, докато си търси отбор

OFFNews 04 октомври 2017 в 18:45 2369 0

Валери Божинов започна да сменя клубовете по-често от жените и колите. Българския нападател изненадващо се раздели с швейцарския Лозана, съобщи Sportal.bg.

31-годишният футболист напуска клуба само три месеца, след като подписа договор за две години със седемкратния шампион на Швейцария. Ех, Валери!

Както е известно, той се завърна в Европа на 30 юни, след няколкомесечна авантюра в китайския Мейджоу Хака, където спечели 900 000 евро. Но и там не се задържа.

Божинов изигра общо осем официални мача за тима, който е на девето място в Суперлигата на Швейцария, като седем от тях бяха за първенството. В тях той не успя да се разпише нито веднъж, а единственото му попадение за Лозана бе в мача за Купата на Швейцария срещу НК Пажде (3:1).

"Няма да се връщам в България. Скоро ще се разбере къде ще продължа кариерата си. Най-вероятно ще се подготвям в България през останалите седмици, докато стане ясно бъдещето ми. Говорих вече с Даниел Боримиров за тренирам на "Герена", но следващите дни ще има яснота", сподели Божинов пред Sportal.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки