Хакери пратиха Анхел ди Мария в Барселона

OFFNews 23 август 2017 в 13:17 1684 0

Официалният профил в социалната мрежа Twitter на испанския гранд Барселона стана поредната жертва на хакерска атака.

В първите часове на сряда в акаунта на клуба се появи съобщение, с което Барселона приветства "преминаването" на аржентинската звезда на Пари Сен Жермен - Анхел ди Мария в състава на каталунците.

"Добре дошъл в Барселона, Анхел ди Мария", гласи фалшивото съобщение. Аржентинецът е сред няколкото потенциалните нови попълнения на тима, но все още няма споразумение между Барса и ПСЖ.

Малко след неприятната случка каталунският клуб опроверга трансфера, като написа във Фейсбук, че Туитър страницата е била хакната. "Работим по решаването на проблема. Молим за вашето търпение", написаха от Барса.

Иначе агентът на другия желан от каталунците футболист Жан Микаел Сери вече е в каталунската столица, където на място води финални преговори за трансфера на халфа на Ница, информира "RAC-1".

Националът на Кот д’Ивоар е постигнал лична договорка за 4-годишен контракт. Очаква се за Сери да бъдат платени 40 млн. евро.

Въпросните 40 млн. евро бяха спрягани като откупна клауза, но пък вчера изданието "L’Equipe" съобщи, че тя е отпаднала и е възможно Ница да поиска повече.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews