Бивш треньор на Чили: Видал е пияница!

OFFNews 13 октомври 2017 в 21:02 1914 0

Бившият треньор на Чили Хорхе Сампаоли обвини звездата на тима Артуро Видал, че е пълен пияница, който вече има нужда не от съвети да спре да пие, а от медицинска помощ.

"Той обича много чашката и не може да се контролира. По време на едно пътуване от Лима ме попита може ли да изпие една бира, но му отказах. По-късно си навакса с бутилка уиски", разказа Сампаоли, който водеше Чили между 2012 и 2016 година, а в момента е начело на Аржентина.

За проблемите с алкохола в тима на Чили открито говори преди дни и съпругата на вратаря Клаудио Браво. Тя избухна след неуспеха на тима да се класира на световното в Русия догодина.

"Когато обличате националната фланелка, вие трябва да си останете професионалисти. Докато другите отбори тренират, вие изтрезнявате. Позор. Заради вас сега плаче цялата страна", написа Карла Браво в социалните мрежи.

Самият Видал пък даде доста противоречиви сведения какво планира за бъдещето си. Първо каза, че се отказва от националния отбор, а след като преспа обяви, че остава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков