Българските фенове на Реал Мадрид се събират в средата на май в София

OFFNews 24 април 2018 в 11:48 2693 0

Официален Фен Клуб Реал Мадрид – България кани своите членове и всички привърженици на "бялата идея" на ежегодното си Национално събиране. То ще се състои през уикенда на 12 и 13 май в София.

Всеки привърженик на най-титулувания клуб в света, който има желание и възможност, може да се включи в това емоционално събитие и да изживее незабравими моменти.

Уикендът на запалянковците ще започне със снимка пред Храм паметника Александър Невски в 17:00 часа, след което следва среща в подходящо за целта заведение.

Домакин на събирането в събота ще е Спортен бар "Академията", намиращ се в Кино Арена – Запад на бул. Тодор Александров 64 . Събитието е насрочено да започне в 18ч.

В неделната утрин пък е предвиден традиционният футболен турнир – "Мадридиста", който ще се състои на игрищата на базата "РДСпорт" в Студентски град, в близост до Музейко.

Събитието ще е традиционно благотворително и ще се събират средства за децата в неравностойно положение от Спортно училище за социална интеграция във Видин.

За повече информация и детайли относно събитието, може да следите официалната страница Фен Клуб Реал Мадрид - България във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews