Световната мегазвезда Бадр Хари излиза на ринга в Бургас

OFFNews 19 септември 2023 в 21:21 2016 0

Бадр Хари

Снимка Getty Images

Мароканецът е живата легенда на кикбокса

Легендата на кикбокса Бадр Хари ще участва на събитието Glory 89, което ще се проведе в Бургас на 7-и октомври. Новината бе съобщена в официалната Instagram страница на бойната верига, цитирана от Спортал.

Мароканецът трябваше да се качи на ринга на миналото издание на кикбокс организацията, което се проведе преди седмица в Париж.

Бившият шампион на К-1, който е близък приятел с футболната звезда Кристиано Роналдо, не излезе за срещата си с Джеймс Максуини в знак на съпричастност към сънародниците си след най-тежкото земетресение в историята на Мароко, отнело живота на хиляди.

Хари ще премери сили с добре познато име у нас – Уку Юрендал. Естонецът бе една от звездите на международната верига SENSHI в изминалите няколко години.

GLORY ще направи дебют на българска земя с 89-тото си издание. Към момента са потвърдени няколко битки с участието на едни от най-добрите български бойци в момента - братята Стоян и Мартин Копривленски, Александър Петров, Теодор Христов, Едуард Алексанян, Драгомир Петров, Марчо Марков и Али Юзеир.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!