Русев отупа легендата Сина, развя гордо българското знаме (видео)

OFFNews 20 юли 2017 в 12:51 3083 0

Българският кечист Александър Русев ступа една от легендите на световната федерация Джон Сина и развя гордо българското знаме няколко дни преди официалния мач помежду им.

Във вторник двамата излязоха на ринга на предаването "Разбиване", за да подгреят публиката за двубоя с флагове, който ще бъде на 23 юли.

"В неделя ще видите мач с флагове, който ще запомните. Ще видим победата на флага на САЩ или на флага на България. Усещам как се чувствате.

Излязох тук, за да ви кажа, че съм готов", обърна се към тълпата Сина, който развя американското знаме под бурните аплодисменти на феновете.

Точно в този момент обаче на сцената изненадващо се появи пловдивчанинът, който повали Сина на земята и безмилостно го натупа.

След тези действия на българина американецът не успя да се изправи и Русев гордо развя родния трибагреник, което определено не се хареса на публиката.

Джон Сина е с имидж на един от най-големите патриоти във федерацията. Емблематичен ритуал за него е пехотинското козируване, което прави преди да се качи на ринга. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки