Светльо Витков: Пуснаха ми "невероятен компромат", но продължавам

03 май 2013 в 12:23 12174 21

Светльо Витков - лидер на политическата партия
Светльо Витков - лидер на политическата партия "Глас народен"

Клип с участието на Светльо Витков на събитие, организирано от ГЕРБ през 2009 г., бе тиражиран в социалните мрежи днес.

"Появи се един "невероятен" компромат, показващ как през 2009 г. група "Хиподил" свири на събитие на ГЕРБ в квартал Надежда, София. Всъщност, това видео вече беше пуснато веднъж - на президентските избори през 2011 г. и пак беше към края на предизборната кампания", пише по повод клипа Светльо Витков на Фейсбук страницата на партията си.

"Разбирам, че явно вече съм проект на ГЕРБ, а досега ни спрягаха, че сме проект на БСП. Обявяваха ме за зет на Бриго Аспаухов, а към семейството ми бе прикачена и нова леля, Мими Виткова", казва още Витков.

"Ако спомена, че съм обрязан, това автоматично ще ме направи проект и на ДПС. През 90-те съм гласувал за СДС, което означава, че обичам и Костов..."

На страницата си Светльо Витков отправи послание към всички, на които "пречи", заявявайки, че продължава.

"Няма да спра или да се сгуша! Ако някой каже, че съм го измамил, обрал или предал, да се обади и да го докаже, иначе да си завре компроматите там, където би трябвало да се намира душата му. Аз продължавам и няма да спра!", заключва музикантът - кандидат-депутат.

Клипче от концерта на Хиподил по време на предизборната кампания на ГЕРБ, през 2009 г. Преди да започнат да изпълняват песента "Скакауец", Бойко Борисов държи реч, приятелски прегърнал Светльо Витков. Накрая на речта му, Светльо Витков се провиква на микрофона и казва: "Още веднъж за Бате Бойко, гласувайте!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews