Метрото ще подменя неизползвани билети заради инцидента

Нели Чолашка 04 октомври 2013 в 16:21 1760 0

Метрото в София. Снимка: БГНЕС
Метрото в София. Снимка: БГНЕС

Гражданите могат да върнат неизползваните билети, които са били активирани на засегнатите станции при вчерашния проблем в метрото и да ги заменят за нови, които да ги използват в последствие, обяви зам.-кметът по транспорт Любомир Христов, цитиран от "Фокус".

В сряда за повече от два часа беше спряно движението по линията от "Обеля" до "Младост" заради пребоксуване на мотрисата при наклона на релсовия път при станцията „Стадион Васил Левски".

„Това и вчера беше направено от „Метрополитен”. Гражданите могат да си сменят билетите на метростарнцията, на която са си ги закупили”, допълни Христов.

Хората блокирани вчера в мотриси на метрото масово се оплакваха от липса на информация какво се случва и кога ще могат да излязат.

В тази връзка на изпълнителния директор на "Метрополитен" Стоян Братоев е възложено да се изготвят инструкции до всички служители, контактуващи с пътниците да дават периодично актуална информация за възникнал проблем, каза още зам.-кметът.

Отчитаме в известна степен като недостатък вчерашната реакция на персонала на „Метрополитен” - фактът, че информацията към пътниците не е подадена в необходимия обем и нужното време, призна Любомир Христов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки