Не!Новините: Борисов бил 7 г. в Шаолин, после преборил силовите групировки с хватки

04 февруари 2013 в 08:00 5612 1

Бойко Борисов - агент Буда. Колаж: Не!Новините
Бойко Борисов - агент Буда. Колаж: Не!Новините

Новината, че Бойко Борисов е бил информатор на ЦСБОП с псевдоним Буда вдъхнови Не!Новините да напишат коментар. Публикуваме го с предупреждение все пак да погледнете името на сайта, ако имате съмнения в достоверността на информацията. 

След като публикация на Биволъ разкри, че през 90-те години Бойко Борисов е бил агент на службите, имащ връзки с организираната престъпност и носещ псевдоним Буда, самият премиер обясни, че за всичко има свое обяснение и не е говорил за миналото си, за да не бъде наречен хвалипръцко, пише.

"Да, аз съм Буда. Така ме наричаха, защото 7 години съм бил на обучение в Шаолин. Бях монах, разбивах дъски с главата си, лежах върху пирони и ядях горящи тигри, които съм преборил с двете си вежди. Оттам е това агентурно име" - обясни министър-председателят на страната, изпълнявайки междувременно и кратка дзен-будистка мантра.

Борисов допълни, че в планина Суншан е научил кунг-фу до перфектност и освен черен колан, са му дали и черна зимна шапка, за да го отличат заслужено. 

Внедрен в средите на силовите групировки през 90-те, Бойко Борисов е успял собственоръчно и собственокрачно да ги разбие и благодарение на хватките му днес живеем в чудесни времена без престъпност, споделя още самият той.

"Не исках да се хваля и да го разказвам, че ще ме наречете хвалипръцко. Все пак съм толкова по-добър от вас" - сподели скромно мотивите на тайните си лидерът на ГЕРБ, преди да се отдаде на следобедната си тренировка от 43 хиляди коремни преси.

Както е известно, преди дни премиерът бе сравнен с Господ, което в светлината на днешната информация само може да покаже на света, че Бог е един, но има различни имена и може да бие прецизно дузпи.

zhelyo

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков