Слънчев бряг, пред дискотека: Охранител стъпва върху гърба на повалено момиче с белезници, прокуратурата се задейства

OFFNews 10 юли 2023 в 14:05 12026 9

Поваленото момиче

Снимка Стопкадър

Поваленото момиче

Досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди е образувано от Районна прокуратура - Несебър след видео, разпространено в социалните мрежи, на което се вижда как охранители на дискотека в Слънчев бряг са повалили на земята момче и момиче, като момичето е с белезници, а единият от гардовете първо подритва, а после стъпва с крак върху гърба на момичето.

Случаят е от 8 юли. От постъпили данни от преписка на полицията в Несебър става ясно, че пострадалите са български туристи, които отишли на дискотека. Около 4:50 часа сутринта е подаден сигнал за инцидент в заведението.

Случаят не е намерил място в информационния бюлетин на Областната дирекция на МВР в Бургас. Според първоначални данни момичето е било "неутрализирано" с белезници, защото се е държало агресивно. Кадрите обаче показват не агресия, а лежащо момиче с китки, закопчани с белезници, без да прави нищо. Охранител първо я подритва в областта на раменете, а след това стъпва с крака си върху гърба ѝ. През това време момчето се изправя и ляга върху нея, за да я предпази.

Разпитани са трима охранители на дискотеката, други служители, както и пострадалото момиче. Иззети са записи от видеокамери, намиращи се в и около увеселителното заведение, както и на близки обекти, за да се установи самоличността на мъж с цивилно облекло, нанесъл няколко удара на клиентката.

И на двете страни в конфликта са съставени полицейски предупредителни протоколи.

Предстоят допълнителни полицейски действия под ръководството на Районна прокуратура - Несебър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

8

dolivo

10.07 2023 в 21:31

Нямам симпатии към мутро барока, но, виж ся, оповръщана надрусана с нокти остри, гнусливо я придържа пазача на земята да не стане да го плюе или хапе.

Нека да се направи разследване, за да се разбере, дали е било прекомерно насилието.

Това как изглежда на снимка, в статията не е достатъчно.

Търся да видя видеото някъде.

9015

7

Vasil Kunchev

10.07 2023 в 19:20

И тази клоака как плаче за риене. С булдозери и джавелини. Гнусно мутренско свърталище.

345

5

Джендо Джедев

10.07 2023 в 16:31

Ало, колеги, неутрализиран човек не се малтретира, ако ще и да е обезглавил някой преди 5 минути. Каквото ида е правила въпросната госпожица, вече е на земята с белезници. Точка. Не се рита, не се бие, не й се стъпва отгоре. Добре, че не са я и изнасилили! Че сигурно пак щеше да има подмятания в стил "Заслужила си го е!".

318

4

Valioka

10.07 2023 в 16:27

Една малка подробност - Агент001 за съжаление е прав... Охранителната фирма сама е подала сигнала и е предоставила записите за случилото се. Всъщност, защо "за съжаление", може би "за щастие"...

4638

1

Того

10.07 2023 в 14:10

Какви са тези изроди. Трябва веднага да се отнеме разрешителното на охранителната фирма, а този "бабаит" да отиде в затвора.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика