Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Полицията нахлу в дома на шофьора, причинил катастрофата с Ферарио Спасов (обновена)

Прокуратурата пусна с мярка за неотклонение предизвикалия катастрофата Начо Пантелеев. Сарафов вика за обяснение прокурора по делото

OFFNews 13 ноември 2023 в 07:15 10695 5

Снимка БГНЕС/Иван Янев

След като прокуратурата пусна шофьора, причинил катастрофата с Ферарио Спасов, последва среднощна полицейска акция в Лясковец, съобщи Нова телевизия.

Полицейски служители са нахлули в дома на пуснатия от прокуратурата с мярка за неотклонение „подписка” 24-годишен Начо Пантелеев. Причината е снимка в социалните мрежи, на която Начо е с оръжие в ръка.

Оказва се обаче, че пистолетът не бил негов. Не са открити и наркотици, въпреки че е имало такъв сигнал.

В града е настъпило объркване и около личността на Начо Пантелеев.

Оказало се, че има втори мъж, който също е от Лясковец, и е роднина на мъжа, причинил катастрофата. Той обаче живее и работи във Великобритания и няма нищо общо с инцидента, пише Нова телевизия. 

Задържаният Начо Пантелеев остава на свобода, въпреки претърсването, което продължи няколко часа.

Сарафов привика за обяснение прокурора, пуснал Начо Пантелеев с мярка неотклонение

Междувременно БНТ съобщи, че изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов е извикал днес за обяснение прокурора от Велико Търново - Йордан Кожухаров.

Кожухаров е прокурорът, който пусна с мярка за неотклонение "подписка" шофьорът, причинил тежката катастрофа с Ферарио Спасов. Очаква се да му бъде назначена проверка. Възможно е още днес разследването да бъде поето от друг наблюдаващ прокурор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1005

6

ПР

13.11 2023 в 11:06

Изтече инфо,че на Начо СУМПС-а не отнет от КАТ.Нито пък му е наложена възбрана да напуска РБ.Няма никакъв смисъл да коментираме повече.

1005

5

ПР

13.11 2023 в 10:16

До far rider,много точен и зловещо тъжен коментар.Не знам,шофирате ли.Ако да,като мен,ежедневно,колко Начовци,са Ви застигали?
ТОЙ,Начо,е властелинът на пътя,на кръчмата,на дисктеката.Аз съм нищото,което моментално трябва да му стори път,ако и да се завра под тира,който изпреварвам.Регистраторът ми записа подобна ситуация с др.Начо.Щеше да ни убие наглецът.Накрая,обичайно,с поне 200,изпревари отдясно./ аз бях със 146/.Дадох записа в КАТ.Минаха 14 месеца.Дали са ми отговорили,как мислите?!

135

4

Far Rider

13.11 2023 в 10:02

При всеки подобен случай пишем, бришем, псуваме и с това всичко свършва. Така е било, така е и така ще бъде в Задунайская губерния! Прост народ - слаба държава!

22548

3

dolivo

13.11 2023 в 08:47

като локалния тартор и някой негово детенце ти заплашва децата и роднините, и ти ще пускаш

обществото да се мобилизира на протест пак, за да стане и в него район, както в Стара Загора и Перник, непопулярно да се заплашват служители

така работят мутрите

1005

2

ПР

13.11 2023 в 08:31

Е и? Влезли милиционерите,пък после си излезли.НАП явно не ги интересува,откъде Начо има парички за такива возила.Освен Начо,колко още Дачо,Гачо или тем подобен мачо,фучат с между 150 и 268?Мачкат,притискат,агресират и....убиват.Милицията кротко регистрира това явление,прокурорите ги пускат,а съдиите,най-често,се оказват много добри,милозливи хора,с нежни сърца.И начовци,дачовци и пр.мачовци,продължават божествено да си вилнеят и дерибействат на свобода и воля.
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews