Мъж е с ампутиран крак и опасност за живота, след като турски тир блъсна патрулка на ''Тракия''

OFFNews 21 декември 2023 в 08:49 4915 0

Катастрофата

Снимка БНТ

Мястото на катастрофата

48-годишен мъж е тежко ранен, след като е ударен от товарен автомобил, докато разговаря с полицаи, дошли на мястото на друга катастрофа, предаде БНТ. 

В сряда турски тир блъсна патрулка на автомагистрала "Тракия". Шофьорът бил аварирал и затова се приближил да говори с униформените. В този момент е ударен от камиона. 

Мъжът е с различни фрактури по тялото и ампутиран ляв крак над глезена. Има опасност за живота му. Двамата полицаи, които са на 32 и 50 г. са в добро общо състояние. Те са освободени за домашно лечение, допълни още докторът.

При друга тежка катастрофа на "Тракия" са пострадали трима души, както и 2-годишно момиченце. 

Колата, в която пътували, спукала гума. При катастрофата са пострадали 23-годишен мъж и 25-годишната му съпруга, двегодишното им момиченце, както и 25-годишния шофьор на автомобила. Малкото дете, което е с черепно-мозъчна травма и контузия на белите дробове, е прегледано и транспортирано от екип на ЦСМП-Пазарджик към УМБАЛ “Свети Георги“ в Пловдив.

23-годишният баща на детето е с травма на гръден кош, а шофьорът е с контузия на гръдния кош и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Трима са отказали хоспитализация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика