Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

СЗО: Задължителната ваксинация е крайна мярка

OFFNews 22 ноември 2021 в 12:21 2793 1

Задължителната ваксинация срещу коронавирус е "крайна мярка". Това заяви специалният пратеник на Световната здравна организация за COVID-19 Дейвид Набаро заяви пред пред Sky News.

Неговите забележки следват решението на Австрия да наложи задължителна ковид имунизация от февруари догодина, като и други европейски страни обмислят подобни мерки.

Австрия налага пълен локдаун от понеделник и задължителна ковид ваксинация от 1 февруари 2022 г.

"Ако изобщо е възможно да се избегне необходимостта да се изисква от хората да бъдат ваксинирани, или в противен случай ще получат някаква санкция, наистина бих предпочел това. От друга страна обаче, ако има абсолютен отказ от ваксинация, тогава напълно разбирам правителствата, които гледат на възможност за въвеждане на задължително изискване", посочи Набаро от СЗО.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

1

clinical

22.11 2021 в 12:47

Локдауните не спират вируса.
Универсалното „маскиране“ не спира вируса.
Милионите ограничения на обществото и затваряния на бизнеси, не спират вируса. Сега стана ясно, че дългоочакваното чудо на иРНК ваксинацията не спира вируса.
За 6 месеца чухме следните неща:
”Няма да се разболеете от Коронавирус, ако се ваксинирате''. 'Ваксинираните хора не прихващат вируса и не се разболяват."
Най-накрая: всички тези ваксини са 100% ефективни срещу хоспитализация и смърт.
В настоящето обаче е още един сезон на локдауни, рестрикции и обичайните, безмислени „мерки за обществено здраве“. След над 7,5 милиарда поставени ваксини, тези от вас, които са изучавали данните в детайли, откриха, че всички изказани по-горе становища, подкрепени от някои от световно признатите здравни учени в света, са пълни безмислици. Световните правителства, с подкрепата на Големите Технологии убедиха масите хора, без нито едно безспорно доказателство, че неваксинираните са виновни за продължаващия Ковид проблем.
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews