Натурално подсилване на имунитета - мит или реалност

OFFNews 22 април 2021 в 17:28 922 0

Здравето личи отвън. Когато се храним здравословно и спортуваме редовно, няма начин организмът да не ни се “отблагодари” рано или късно. Приемът на натурални хранителни добавки е също от значение за това да се чувстваме в кондиция, да се радваме на висок тонус. Добре е всеки един от нас да заложи на естественото подсилване на имунитета с помощта на природни средства, каквито можете да откриете и в онлайн магазин Биотика.

Освен пълноценна храна, спорт и прием на достатъчни количества вода на ден, тялото ни има нужда и от допълнително подпомагане, за да си набави всички нужни за правилното функциониране на клетките ценни вещества. Не винаги можем да си ги осигурим с дневното меню, затова е препоръчително да пием и хранителни добавки с високо качество. Купете ги на изгодни цени от Biotica.

Можем ли да подсилим организма си с природни средства

Подсилването на организма е съвкупност от няколко неща - оптимална хидратация, пълноценна почивка, ниски нива на стрес, минимален прием на алкохол и редовно консумиране на естествени препарати с цел повишаването на защитните сили на организма. Тази “формула” винаги работи, колкото и да ни е трудно понякога да я прилагаме в ежедневието си.

Хранителните добавки са може би най-достъпният и лесен начин да осигурим на тялото си необходимите витамини, минерали и антиоксиданти, за да не ни навестяват болести и други неприятни състояния. Също така все повече хора страдат от емоционално претоварване и дори депресия, като това състояние обикновено се дължи на хроничната умора и ниското качество на съня.

Кои добавки са подходящи за имунитет

Средата, в която живеем, е доказано вредна, което неминуемо се отразява и на нашето здраве. В случая хранителните добавки са много подходящо средство за подсилване на имунитета, като най-добрите продукти от Биотика за увеличаване на съпротивителните сили на организма са:

Екстракт от куркума и джинджифил;

Хепа Клийнър;

Бял равнец;

Мурсалски чай;

Кръвен здравец;

Листа бреза;

Омайниче;

Тотал рипеър;

Имуниксин;

Мултификс;

Паки - за деца;

Стоп вирус и др.

Доброто здраве е щастие. А за да го постигнем, трябва да изградим здравословни хранителни навици и да не забравяме да приемаме натурални хранителни добавки за подсилване на имунитета.

Какви продукти ще открием в магазин Биотика

В онлайн магазин Биотика ще откриете разнообразни предложения за подсилването на имунитета и не само. Продуктите са подходящи за разнообразни терапевтични цели като алергии, безпокойство, високо кръвно, депресия, лош метаболизъм, проблемно храносмилане и др.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови