Хванаха нарушител на карантина във Варна, глобяват и човек без маска в магазина

OFFNews 09 май 2020 в 17:32 2923 1

Един нарушител на домашна карантина хванаха органите на реда във Варна днес при проверени над 330 души в града и областта.

През съботния ден на територията на ОД на МВР – Варна са извършени 337 проверки по адреси на поставени под задължителна домашна карантина, тъй като са били в контакт със заразени с коронавирус или са пристигнали от рискови дестинации. Установено е едно нарушение, по случая е образувано досъдебно производство.

Разследванията, започнати по време на обявеното извънредно положение заради коронавируса, са взети на специален отчет от Апелативната прокуратура във Варна.

След констатиран случай на липса на маска или друго средство, покриващо устата и носа на гражданин, намиращ се в закрит търговски обект, на същия е съставен АУАН.

ОДМВР – Варна призовава гражданите да спазват разпорежданията, въведени във връзка с ограничаване разпространението на COVID - 19 на територията на страната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9010

1

фифи

10.05 2020 в 05:04

Как ще се седи в къщи бе?? Тия ненормални ли са?? Трябва да се ходи да се работи и/или да се търси работа както в страната, така и в чужбина!! Иначе хората ще умрат от глад, мизерия и безпаричие!! Заради някакъв си измислен Коронавирус, който изобщо НЕ съществува!! В живота на хората има далеч по-опасни и животозастрашаващи болести и проблеми от измисления Коронавирус!!