Безплатни прегледи от съдов хирург в болница ''Чирков''

OFFNews 13 юли 2023 в 12:04 841 0

болница

Снимка УМБАЛ "Проф. д-р Александър Чирков"

Университетска болница "Проф. д-р Александър Чирков"

Клиниката по съдова и ендоваскуларна хирургия към УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“ организира безплатни профилактични прегледи и доплерови изследвания на артериалната и венозна система, артерии и вени на долни и горни крайници, мозъчни артерии.

Консултациите стартират от 17.07.2023 (понеделник) и ще продължат две седмици.

Желаещите да се прегледат могат да го направят всеки ден от 10 до 12 часа, след предварително записване  всеки ден от 10 до 12 часа, след предварително записване на 02/9159635 или на 02/9159627.

Направление от личен лекар не се изисква.

Прегледите ще се извършват в УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“ с адрес: гр. София, бул. „Пенчо Славейков“ 52А, Хирургичен блок Б.

Прегледът при съдов хирург е необходим при оплаквания от разширени вени, проблеми с оросяването на крайниците, диабет, незарастващи рани на долни крайници, преживян инсулт и др.

Сърдечносъдовите заболявания са водеща причина за заболяваемост и смъртност в световен мащаб. Проблемът е особено актуален за нашата страна. Профилактиката и превенцията са от първостепенна важност за ранното диагностициране и лечение, припомнят от лечебното заведение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки