В Левски нямат сърца, уволниха фена на марихуаната

OFFNews 22 март 2017 в 15:49 2252 2

Във волейбола напушените коне ги убиват. Спас Байрев вече не е състезател на Левски София, съобщиха от клуба. Диагоналът бе освободен от отбора, след като стана ясно, че е дал положителна проба за употреба на канабис. Тестът е направен след мача с ЦСКА на 22 февруари. 

Новината за положителната проба на Байрев дойде няколко часа преди втората среща с Добруджа 07, но от националния Антидопингов център подчертаха, че не е законосъобразно бъде давана официална информация по случая, докато самият състезател не се яви пред комисията и подпише протокола.


Президентът на Левски София Владимир Николов призна, че е изключително разочарован от постъпката на състезателя.

„За мен това, което се случи, е недопустимо и в пълен разрез с разбиранията ми за професионализъм - спрямо клуба и спрямо останалите момчета в отбора. Проведохме разговор с играча и взехме решение, че не можем да продължим съвместна работа.

Една от най-важните ни цели е да изграждаме отбор, който да бъде пример за подрастващите, да възпитаваме определени ценности и да защитаваме по най-добрия начин името, което носи клуба ни. Въпреки това развитие, желая успех на Спас и се надявам да намери своя професионален път" заяви Николов.

Спас беше сочен като един от най-големите таланти, макар че отдавна се знаеше за страстта му към марихуаната. Очаква се той да бъде наказан за 6 месеца. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков